Myyjälle

INFO

Pidetty myy naisten, miesten ja lasten käytettyjä vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Emme ota myyntiin huonekaluja, astioita, turkiksia, hääpukuja, iltapukuja, uima-asuja tai alusasuja. Tuotteiden on oltava hyväkuntoisia, puhtaita, hajuttomia ja ehjiä. Suosittelemme vaatteen pesua, jos se on ollut pitkään varastossa. Kengät ja laukut olisi hyvä puhdistaa esimerkiksi pyyhkimällä kostealla liinalla. 

Hyväksymme myyntiin tuotteet, jotka ovat hyväkuntoisia, myyviä ja nykymuodin mukaisia. Tarkistamme kaikki tuotteet vastaanotettuamme myyntierän. Teemme myyntiin hyväksytyistä tuotteista tarjouksen sähköpostitse 14 vuorokauden kuluessa myyntierän vastaanottamisesta. Tarjouksessa on tuotteet eriteltyinä tuotenumeron mukaan, hinnoiteltuna ja tuotetiedot on kirjoitettu. Tarjouksesta käy myös ilmi, jos jokin tuote on hylätty myynnistä.

Tuotteet julkaistaan pidetty.fi verkkokaupassa mahdollisimman nopeasti tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Jokaisesta myyntierästä tehdään oma tarjous. Sinulla on oikeus olla hyväksymättä tarjousta, jolloin voimme lähettää tuotteet takaisin tai toimittaa kierrätykseen tai tekstiilikeräykseen. Käsittely- ja varastointikulu 9,90€ sekä postimaksu 5,90€ tuotteiden takaisinlähetyksestä tulee maksaa ennen tuotteiden lähetystä.

Myyntijakson pituus on 3kk ja se alkaa siitä hetkestä, kun tuotteet laitetaan esille verkkokauppaan. Myyntijakso päättyy aina myyntijaksokuukauden viimeisenä päivänä, minkä jälkeen tuotteet poistuvat verkkokaupastamme. Myyntituotot tilitetään kuukauden jälkeen myyntijakson päättymisestä, jotta mahdolliset palautuvat tuotteet saapuvat perille ja kirjautuvat järjestelmään.

Myyntierän käsittely- ja varastointikulu on 9,90€, mikä pitää sisällään tuotteiden höyryttämisen, mittojen ottamisen, tuotetietojen antamisen, valokuvaamisen, verkkokauppaan avaamisen sekä varastoinnin.

Myyntierän lähettäminen Pidetylle tai  myymättömien tuotteiden takaisinlunastus maksaa postimaksun verran (5,90€).

VASTAANOTAMME NYT SYKSYN TUOTTEITA ILMAN KÄSITTELYKULUA!

 

Otamme myynttiin sesonkien mukaan tuotteita. 

Huhtikuu-heinäkuu = kesävaatteet
Elokuu-joulukuuu = syys- ja talvivaatteet
Tammikuu-maaliskuu = kevätvaatteet

PIDETTY.fi

Pidettyjen vaatteiden verkkokauppa

OHJEET MYYJÄLLE

Rekisteröi myyntieräsi yhteydenottolomakkeen kautta. Saat sähköpostilla Postin koodin, jolla voit lähettää myyntierän Pidetylle. Tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä ja hajuttomia. 

Vastaanotettuamme myyntierän, käymme tuotteet yksitellen läpi sekä kuvaamme ja hinnoittelemme ne. Luomme tuotteille lisäksi tuotetiedot. Lähetämme tarjouksen 14 vuorokauden sisällä myyntierän vastaanottamisesta sinulle hyväksyttäväksi. 

Laitamme tuotteet esille verkkokauppaan mahdollisimman nopeasti hyväksyttyäsi tarjouksen. Tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa 3 kk ajan.

Myyntituotot tilitetään kuukausittain aina myynnin aloitusta seuraavan kuukauden 30. päivä. Teemme sinulle raportin myydyistä ja myymättömistä tuotteista. Myymättömistä tuotteista ei makseta korvausta.

Myyntijakson jälkeen voit lunastaa myymättömät tuotteet takaisin postimaksun hinnalla (5,90€). Muussa tapauksessa laitamme tuotteet kierrätykseen tai tekstiilikeräykseen.

REKISTERÖI MYYNTIERÄ

Rekisteröi myyntieräsi viereisen yhteydenottolomakkeen kautta. Saat sähköpostitse ohjeet paketin lähettämiseen Pidetylle.