Tervetuloa Pidetyn matkaan

pidetty.fi


Moikka,

tervetuloa tutustumaan uuteen nettikirppikseen pidetty.fi. Pidetty on käytettyjen vaatteiden, kenkien, laukkujen ja asusteiden verkkokauppa, missä ostosten tekeminen ja omien tuotteiden myyminen on helppoa ja vaivatonta.

Pidetty sai alkunsa ajatuksesta second hand- tuotteiden helposta ostamisesta ja myymisestä. Halusimme luoda tyylikkään ja raikkaan paikan, josta käytettyjen vaatteiden ostaminen olisi mielekästä ja omien vähemmälle käytölle jääneiden tavaroiden myyminen olisi vaivatonta. Pidetty haluaa edistää vaatteiden kierrätystä ja tarjoaa helpon tavan myydä omia vaatteita. Pidetty hoitaa tuotteiden myyntikunnostamisen, kuvaamisen, hinnoittelun, verkkokauppaan avaamisen sekä lähettämisen ostajalle puolestasi. Myyminen on vaivatonta ja ostaja voi ostaa yhdestä paikasta useamman myyjän tuotteita – kätevää!

Pidetyn valikoimasta on pyritty rakentamaan kattava ja trendikäs. Tavoitteena on, että jokaiselle löytyy jotakin. Tutustu valikoimaamme ja tee ihania löytöjä! Jos omassa vaatekaapissasi on vähemmälle käytölle jääneitä tuotteita, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Annetaan pidetyille vaatteille uusi elämä!

Kommentoi