Toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:

Pidetty Oy
Kennotie 9 a B,
00730 Helsinki

Y-tunnus: 3191749-5

Puhelin: 050 5173963
Sähköpostiosoite: [email protected]

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitus- ja käsittelykulut

Tuotteiden toimituskuluista perimme postipakettina 5,90 € tai DB Schenkerillä 4,95€.

Toimitusajat

Tuotteet toimitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Kaikkia tuottet ovat varastossa mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan kautta ostetuille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, jotka ovat samassa kunnossa kuin ostettaessa.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse [email protected]

Mahdollisissa palautustapauksissa tuotteen lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut tulevat aina tilaajan maksettaviksi. Perimme postimaksun 5,90€.

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Reklaamatio tulee tehdä sähköpostitse [email protected]

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse [email protected]

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.